Salg XL - Deluxe (110 m2)


Dimentioner: 
110 m2 showroom 
1360 x 654 x 641 cm udslået tilstand 
1360 x 254 x 400 cm i transport stilling 

Indvendigt: 
indgangsdøre (automatiske skydedøre)
Balkon i gade højde 
Balkon 1 sal
Gulvvarme 
Halogen spot 
Klimaanlæg 
Gulvtæppe grå

Udvendigt: 
Lakeret i hvid 
Oliefyr

Nypris  i 2011 ny til en pris 3.6 millioner Dkr.

Ønsker flere informationer kontrakt på mail info@roadshows.dk eller per telefon 70 70 71 53

XL - Deluxe - er blevet en del af vores vognpark i 2010. Som den første XL trailer er den blevet udstyret med trægulvslinolium, som reducerer udgifter til indretning.

Balkon i gadeplan kan på kort tid udskiftes med en trappe. Det benyttede TV2 sog af under optagelserne til sund- og velvære programmet Praxis. Her skulle de medvirkende træde ind i XL - Deluxe fra siden i stedet for bagi. Det gav traileren et andet indtryk for de besøgende.


Hvidlakeret overalt, gør XL - Deluxe som den eneste lidt speciel. Den har nemlig ikke blot tonede ruder, den har også hvidlakeret vinduesrammer. Derudover har den klimaanlæg indbygget i fronten. Det gør at XL - Deluxe synsmæssigt er længere og forener lastbil og trailer til et flot vogntog.


Mørklægning er en vigtig del af et studie. Ved hjælp af få remedier kan XL traileren mærklægges på ingen tid. Det gør den perfekt til events som denne. Her ses studiet hvor de besøgende med diverse problemer med kroppen, bliver interviewet af værten Cecilie Beck.


Få personlige indgreb, gjorde Søren Malling landskendt blandt de ”almindelige” danskere. Søren Malling er meget bag kulisserne i sportsverdenen og her prøvede han kræfter med Danmarks befolkning. Det havde både TV2 og Søren Malling stor succes med.